Prezentare

TAO DENT, ingrijire dentara de inalta calitate pentru intreaga dvs. familie.

Conceptul Tao Dent aduce impreuna o clinica stomatologica si un laborator performant de tehnica dentara.


CLINICA STOMATOLOGICA


Clinica noastra stomatologica ofera pacientilor servicii premium de peste 10 ani. Alegand serviciile stomatologice ale clinicii noastre veti pasi intr-o atmosfera calda si prietenoasa,  in care tratamentul este marcat de profesionalismul echipei medicale care face ca timpul petrecut de pacienti in clinica sa fie cat mai agreabil. Beneficiati de tot sprijinul si priceperea echipei noastre formata din medici cu experienta.

In cadrul clinicii dentare Tao Dent dispunem de cabinete stomatologice modern amenajate si echipate cu aparatura medicala de ultima generatie, iar rezultatul final al serviciilor medicale va va aduce zambetul pe buze.


Datorita tehnologiilor performante inglobate in aparatura stomatologica, precum si materialelor de calitate superioara pe care le folosim in cabinete stomatologice moderne, serviciile de stomatologie oferite de Tao Dent satisfac si cele mai riguroase si exigente criterii de calitate ale actului medical stomatologic. De la primul contact cu pacientul incepem sa construim, cu profesionalism, o relatie pe termen lung, bazata pe incredere, disponibilitate, transparenta, corectitudine. Un pacient bine informat va avea mai multe sanse sa fie si sanatos.


Care este lista noastră de servicii si tratamente?

Implantologia

Implantologia este ramura stomatologiei dedicata implanturilor dentare. Implantul dentar este o radacina dentara artificiala care se introduce in osul maxilarului (fie in maxilar, fie in mandibula). Acesta ia adesea forma unui surub care este compus din titan, aliaj de titan sau zirconiu.


Chirurgie dentara

Chirurgia orala se refera la orice procedura chirurgicala efectuata asupra dintilor, gingiilor, maxilarelor sau a altor structuri orale. Aceasta include extractii, implanturi, grefe de gingii si operatii ale maxilarului.


Estetica dentara

In termeni simpli, putem defini estetica dentara ca fiind o procedura de imbunatatire a aspectului general al dintilor. Scopul principal al esteticii dentare este de a mentine dintii aliniati, de a le imbunatati structura si de a le infrumuseta culoarea si forma, astfel incat sa puteti zambi cu incredere.


Protetica dentara

Protetica dentara poate fi realizata atat cu ajutorul metaloceramicii sau al portelanului fara metal, cat si cu ajutorul protezelor detasabile de diferite modele. Oferim pacientilor nostri o gama larga de servicii protetice.  Proteza dentara este o procedura dentara extrem de importanta care reface dintii deteriorati sau pierduti.


Endodontie

Endodontia este ramura stomatologiei care se ocupa de morfologia, fiziologia si patologia pulpei dentare umane si a tesuturilor periradiculare. Studiul si practica sa cuprind stiintele clinice, inclusiv biologia pulpei normale, etiologia, diagnosticul, prevenirea si tratamentul bolilor si leziunilor pulpei si tesuturilor periradiculare asociate.


Pedodontie

Pedodontia este o specialitate axata pe diagnosticarea si tratarea problemelor dentare ale copiilor. Un medic stomatolog pediatru lucreaza cu copiii incepand din copilarie si pana la varsta adulta tanara. Medicul stomatolog pediatru ii ajuta pe copii sa obtina si sa mentina o buna sanatate orala.

LABORATOR DE TEHNICA DENTARA


Laboratorul de tehnica dentara Tao Dent a fost conceput  pentru a oferi solutii protetice estetice de inalta acuratete tuturor pacientilor nostri. Imbinam tehnologia digitala CAD-CAM cu precizia tehnicienilor dentari specializati, iar rezultatele sunt unele de top.


In cadrul propriului laborator de tehnica dentara oferim solutii moderne care ofera pacientului confortul unui tratament rapid, simplu si exact. Realizam amprente dentare si design digital, cat si lucrari de restaurare completa (de ortodontie, implantologie, estetica dentara). Laboratorul nostru reuseste, prin schimbul rapid si precis de informatii, sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte in materie de culoare, forma, textura si durabilitate a pieselor protetice.


Avantajele laboratorului propriu de tehnica dentara CAD-CAM:

scaderea timpului de executie a lucrarilor datorita comunicarii rapide si eficiente clinica – laborator.

estetica deosebita a lucrarii.

aspect similar dintilor naturali.

promptitudine in executie.

grad ridicat de precizie.

control absolut asupra lucrarii, datorita tehnicienilor dentari profesionisti.

materiale biocompatibile cu organismul dvs.

scaderea numarului de vizite la cabinet.