Pedodontie

Pedodontia este o specialitate axata pe diagnosticarea si tratarea problemelor dentare ale copiilor. Un medic stomatolog pediatru lucreaza cu copiii incepand din copilarie si pana la varsta adulta tanara. Medicul stomatolog pediatru ii ajuta pe copii sa obtina si sa mentina o buna sanatate orala. 

Medicii stomatologi pediatri au pregatirea necesara pentru a avea o abordare holistica a ingrijirii dentare. Dentistii analizeaza factorii de mediu care au impact asupra dintilor, inclusiv alimentele si bauturile consumate. Acesti dentisti iau in considerare si factorii de risc, cum ar fi utilizarea suzetei si comportamentele de supt degetul mare. In acelasi timp, stomatologii pediatri ofera curatari dentare, tratamente cu fluor si alte servicii dentare pentru a mentine zambete sanatoase. Aceasta abordare holistica se asigura ca copilul primeste ingrijiri adecvate.

Beneficiile pedodontiei


Copiii incep de obicei sa primeasca dintii primari in jurul varstei de sase luni. Copiii ar trebui sa viziteze medicul stomatolog pediatru in termen de sase luni de la aparitia primului dinte sau pana la varsta de un an, oricare dintre acestea survine mai intai. Stomatologii pediatri se ocupa de problemele cu gura si maxilarul si ajuta, de asemenea, la corectarea unor probleme precum suptul degetului mare. Aflati care sunt beneficiile vizitei la stomatologul pediatru. Aceste beneficii ii ajuta atat pe copii, cat si pe parinti.

Mentineti copiii in largul lor


Copiii sunt adesea nervosi in legatura cu mersul la dentist si la medic. Un medic stomatolog pediatru este instruit pentru a-i face pe copii sa se simta in largul lor. Dentistul foloseste un set de abilitati speciale pentru a-i face pe copii sa se simta confortabil. Acest lucru creeaza o relatie intre copii si dentist.

Personalul de la Clinica Stomatologica Tao Dent este instruita sa lucreze cu copiii. Personalul nostru creeaza un mediu distractiv si confortabil pentru pacienti. Acest lucru mentine mintea copiilor ocupata inainte si in timpul consultatiei dentare.

Invatati copiii tehnici corecte de igiena orala


Este greu pentru parinti sa isi invete copiii cum sa se spele si sa foloseasca ata dentara in mod corespunzator. Copiii ar putea sa omita sectiuni ale dintilor, lasandu-i susceptibili la carii. Dentistii instruiti in pedodontie ii invata pe copii tehnici adecvate de igiena orala. De asemenea, medicii stomatologi ofera parintilor sfaturi pentru a face mai usoara ingrijirea orala la domiciliu. Aceste sfaturi pot face chiar ca periajul si folosirea atei dentare sa fie distractive pentru copii.

Asigurati-va ca gura se dezvolta in mod corespunzator


Deoarece stomatologii pediatri sunt instruiti in ingrijirea orala pentru copii, acestia cauta probleme de dezvoltare. Stomatologii se asigura ca gura se dezvolta in mod corespunzator si ca dintii erup la momentul potrivit. Atunci cand dentistii observa probleme, incep un plan de tratament. Tratamentul timpuriu promoveaza o dezvoltare sanatoasa. Dezvoltarea orala adecvata este esentiala pentru vorbire si alimentatie.


Bucurati-va de beneficiile pedodontiei


Un stomatolog pediatru ofera nenumarate beneficii pentru copilul dumneavoastra. Medicul stomatolog va va face copilul sa se simta in largul sau si il va invata tehnici corecte de igiena orala. Dentistul va va oferi chiar si cateva tehnici pentru a face ingrijirea orala mai distractiva. Medicul stomatolog va avea o abordare holistica a ingrijirii orale si se va asigura ca gura se dezvolta asa cum trebuie. Daca copilul dvs. are un an sau mai mult sau a avut acel prim dinte in ultimele sase luni, faceti o programare la Tao Dent astazi.

Servicii stomatologice

Dispunem de tehnologie de ultima generatie menite sa ofere tratamente de calitate, sigure, si rapide.

Clinica Stomatologica Tao Dent presteaza si servicii furnizate in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
Ne gasiti in parcare Lidl Gavana